Saturday, September 24, 2011

sumpah aku rindoooo kau~~

................aku rindoo die....................
wehhhhh..napa lah sy x leh lupa awak....kenapa ea..tadi saya g TC ngn kawan2...tetibe tingat kat awak...tingat time sy nak tolak awak dalam pantai,time awak dukung sy,time sambut besday awak,awak ingat x dulu ite lagi kenangan kiter nie...skng nie sakit sngat hati saya tgok status awak sumerr sal die...sumer sal gf baru awak..saya sedih ngat awak...sedih...saya cuba untuk bencikan diri awak..makin saya benci kat awak makin sakit wak aty saya...hmmm..ntah lahh...sakit awak..awak ase awak ingat x kenangan kiter???mengkin x kot..awak xkan ingat sumerr nie sebab awak dah nampak die kat depan mata awak..kan..hanya die...hanya die...awk.....senang kan cinta awak g kat pompan lain..padahal saya kat sini giler sebab awak....awak tahu x...ader sorang laki nie..die mintak kapel ngn saya.....hati saya kuat menolakk die....sbb nye....satu,saya xnak kapel ngn die sbb saya nak lupakan awak,sbb kedua,saya nye otak still tingat awak,tingat kenangan kiter....ermm ntah lah..saya ase x sggup nak duakan awak...ermmm tadi ader status..."jangan bodohkan diri sebab laki" ermm..pe awak saya....ermm saya bodoh kan sbb still tingat kat awak...awak tahu x...hati saya lau bleh xnak saya tingat kat awak....saya xnak aty saya sakit ag..tapi perasaan ,kenangan wat saya tingat kat awak...hati saya cukup benci kat awak..benci awakkkkkk sangat...huhuh..
kenangan yang x akan kembali!!


No comments:

Post a Comment