Monday, November 21, 2011

21/11/2011

malam tadi aku dah fikir dalam2 yang aku akan lupakan kau untuk selamanya....untuk apa aku terus berharap jika hati ngn perasaan kau pada orang lain....
----->19/11/2011 aku msg kau "salam ezamin nnty leh x pulangkan balik sim kad aku" then die balas die suh bagi masa.....die call aku.....malu sngat aku..aku x dapat sembunyikan air mata aku dari die...terus air mata aku jatuh ke pipi...3bulan...aku x dengar suara 2.....malam 2 aku gembira sangat2....walaupun dengar suara die..die cakap die dah berubah..aku x tau samaada die dah berubah betul atau x....aku harap sangat die berubah walaupun perubahan die bukan ngan aku..ngn org lain.... NURYUS EZAMIN BIN RAZALI.....
-----> cara kau cakap x macam dulu..kau masih lagi gunakan no tel aku....aku terharu..kau pun dah ada gf  baru...kau pon hidup dengan cara baru kau....kau lain dengan aku dulu....skng banyak perubahan kat diri kau..aku je x berubah2...aku redha jika kau bukan jodoh aku...aku terima apa yang DIA tentukan untuk aku.....aku terima YAALLAH..walaupon agak perit untuk aku lupakan kau....


AKU PERGI DENGAN PENUH KEGEMBIRAAN DAN AKU PULANG DENGAN PENUH KEDUKAAN DI DADA....


SeLaMAt TinGGaL KuAnTan

Thursday, November 17, 2011

hanya bayangan mu sayang~~

Tiap tahun,bulan,jam,minit,saat aku sentiasa fikirkan diri kau...bayangan kau banyak menghantui diri aku....yahhhh!!!aku mmg dah redha dengan keputusan yang aku buat !!tapi hati aku...kau xmengerti hati aku nie.....aku sayang dan cintakan kau tiap masa...aku mahukan kau!!tapi aku ibarat memanggil bayangan yang xkan aku dapat capai....kau ibarat mimpi aku....amik masa sekejap je untuk cintakan kau..tapi untuk melupakan kau amat perit...dulu aku yakin kau cinta kau...kau cinta mati aku..aku yakin....tapi......huh...cmnie rupanya...kau tinggalkan aku tanpa perasaan..kau pergi jauh dari hidupku....aku perlukan diri kau untuk temankan aku tiap masa....macam dulu..kau tiap masa temankan aku..xkira masa...kau sentiasa ada disisi aku......tapi sekarang saat aku perlukan kau..kau xda dengan aku...saat nie aku mmg perlukan diri kauu..aku rindu kau..aku rindu nak ketawa ngn kau...aku rindu nak nangis same2 ngn kau..aku rindu nak cubit peha kau..aku rindu nak tarik telinga kau....aku rindu sumer 2...aku rindukan kau......hidup aku sunyi...sunyi tanpa kau...dlu selalu aku kongsi ngn kau kisah2 duka aku....sekarang aku nak cite kat sapa.....xtaw nak cite kat sapa...b....bby ingat ag ble kite g kedai makan..b mesti order ns putih ngn daging merah..ngn teh panas..
kau selalu tambah nasi 2pinggan....aku xtaw kenapa aku x boleh terima sumer nie..aku akan berhenti tulis blog nie kalau aku betul2 jumper cinta sejati aaku~~~FULLSTOP~

Friday, November 11, 2011

semangat~~~

YAALLAH............ape dah jadi lah ngn aku nie....aku xtaw napa aku jadi cmnie..perlu ke aku jadi cmnie sebab laki x guna cam ezamin 2....YAALLAH...permudahkanlah aku untuk lupakan die.....kalau lah die tahu...tiap2 hari aku tunggu die.....asal aku nmpak kereta kancil je aku mesti tercari-cari dengan harapan kancil tu milik kau..tapi hampa.semua kancil yang aku lihat kehulu-hilir 2 bukan kereta kancik kau...kalau lah kau tahu......aku sakit bilerr aku g makan kat kedai makan kau kerja dulu.....asal ea kawan-kawan kerjakau pandang aku semacam je..asal....dorang x penah tengok aku.......kalau lah kau tahu....tiap kali aku nak balik umah...bus kolej aku akan lalu kat depan rumah kau...dan tiap kali itu lah aku akan pandang rumah kau dengan mengharapkan aku dapat tgok kau...dapat tengok kau pon jadi lah.....hari nie......dah genap aku ngn kau putus 3 bulan...tapi aku masih x da0pat lupakan kau.....kau bukan yang terbaik untuk aku..tapi kenapa aku xdapat lupakan kau....YAALLAH......mudahkan lah aku untuk lupakan lelaki seperti ezamin...aku sengsara bila aku ingat kat die....aku seperti orang yang gila bayang...gila kat die.....ezamin..kalau kau nak tahu.....tiap kali aku g mana-mana aku ingin sangat lihat wajah kau....kau tahu x betapa aku rindu kat kau setengah mati......mungkin kau x tahu....huhuhuh....ezamin...kau tahu x...lagi sebulan aku nak tinggalkan kuantan....aku sedih sebenarnya nak tinggalkan kuantan....tapi sebaliknya aku mengharapkan aku dapat bina hidup aku semula.....apabila aku di selangor...aku nak lupakan kau..mungkin banyak faktor aku x boleh nak lupakan kau....sebab tiap2 hari aku akan lihat tempat yang sama.tempat yang kau pernak bawak aku..tempat kita first dating...tempat favret kiter berdua.....kan...kau mesti x ingat bende 2 kan..kan..yang kau ingat sekarang awek kau je kan...aku mana kau nak ingat....kau dah lupakan kiter dulu janji apa....aku ingat lagi malam 2..dalam kereta..kau pegang yassin...kau cakap kau xkan curang..tapi sebalikknya..janji kau tinggal janji je ezamin...ezamin...kau x kan ingat semua memori kita kan....tiap kali aku lalu kat parking depan kolej 2....tiap kali 2 aku akan ngat kau hantar aku g kolej,kau amik aku dari kolej....yang paling segar dalam ingatan aku kau bg minyak panas,kau belikan air mineral,kau belikan ubat cirit birit,kau belikan surat khabar untuk aku .....tok subjek madam zimah.....kan...kau ingat x....kenapa aku x boleh lupakan kau......kenapa payah sangat aku nak lupakan kau.....kau memang dah lupakan aku kan...ntah lahhh....ezamin..tolonglahhh padam ingatan aku pada kau......tolong lahhh..sebab kau yang cipta kenangan nie...tolonglah padam kenangan nie....tolong lahh aku merayu pada kau...ezamin....kalau lah aku tau jadi cmnie..aku xkan terima kau tok jadi bf aku.....kalau lah aku tahu aku mengerti penyudah yang tiada noktah...noktah yang tiada kesudahan....
ezamin...kenapalah kau cipta kenangan yang begitu indah untuk aku....kenapa...sehingga aku jadi cmnie.....kenapa......aku sedihhh...aku sedihhhh.....aku sedihhh....ezamin kau seperti bunga rose...cantik pada luar..tapi kau sangat berbisa....