Sunday, October 30, 2011

lampu-lampu-lampu-

lampu bilik aku rosak sian kan...sedih sebab lampu bilik x leh bukak..aku sedih bukan sebab lampu bilik xleh bukak or ape...aku sedih sebab dlu lampu bilik aku pernah terbakar,then Ezamin lah tolong aku tukarkan lampu.aku ingat ag malam 2,pas je beli lampu kat A1..terus die g umah sku, dia pasang lampu 2.dia panjat kotak tV..napa lah setiap perbuatan,setiap bayangan b ader ngn org ea??

Monday, October 3, 2011

gile~~

harinie penat sangat..walaupon 1 kelas je..aku tetap penat sangat..xtaw napa...ermm final nak dekat..huh..tapi aku still ag ngn pangai aku mase sem 1..ntah lahhh...hhihihih..haa..sekarang nie aku cuba bahagiakan diri aku..yela..kan nak finall..aku cuba lupakan EZAMIN dengan menerima FIKRI..tapi susah sangat aku nak biasakan diri aku dengan die......hati aku still lagi kat ezamin....pe aku nie...aku x patut kot mainkan perasaan die...huh...die selalu tanya kenapa aku terima die...Fikiran aku kosong sangat..xtaw nak bg jawapan apa..xkan lah aku nak cakap aku terima die sebab aku nak lupakan ezamin..oH!!!xmungkin semudah itu...ermm...walaupon aku ngn die...tapi perasaan aku...fikiran aku masih teringat ezamin..masih lagi dengan ezamin...kenapalah aku x boleh nak lupakan ezamin....ermm aku cuba cintakan die..sayangkan dia....tapi x semudah itu...x semudah...hati aku kosong...ZERO!!!hati aku untuk ezamin....segalanya ezamin.....ermm ntahlah...tiap2 hari aku STALK Fb die......tiap saat...aku tgok gambar die....ermm..ntah lahh..setiap kali aku tengok gambar die...aku ase nak nngis sngat..aku pon xtahu kenapa....huh

B ingat lagi x??

-B..b ingat lagi x mula2 kita kenal dlu..kita selalu WC kan...huhuhuh..seronok sangat kan b..happy je bby ase time 2...b...b ngat ag x???kiter makan Big Apple kat tepi pantai...hihh..romantiknye....bby sumbat gak dalam mulut b sampai b muakk..hihih..best lah b..bby nak ulang alik b detik 2...hihihh..syokkk nyelah.huhuh...
-B ingat lagi x ???malam 2 kiter makan berdua kat tanjung lumpur....kiter order udang sambal,sotong tepung,tomyam n kangkung...b suaappp bby...hehhehe..bby nak saat 2...huhuhuhuh
-B..b ngat ag x??malam 2 kiter g FunFair..huhuuh..b cakap b teringin nak naik bende pusing2 2..bby xnak..tapi b ajak gak..hiih..bby naikk gak..YAALLAH bla bende 2 pusing je...pening sangat pale...hihihihih...b ngat x 2???kiter gelak2 same2..ihihih
-B...b ngat x ??kiter tgok wayang same2....B gelakk kuat sangat..Bby happy ble tgok b happy....
-B....b ngat x ??B penah dukung bby kat TC..law pon bby gemok,,,b sanggup gendong bby..mesti sbb bby cakap kat b sebb bby teringin kan..hihih..thnks B..
-B...b ngat x???1st time B bawak bby g umah mak ayah b.....hihihihh...bby maloo ngat hari 2...dah lah ngn selekeh nye..hahhaha...dah la bby baru alik dari KL..ngn muka penat nye..b jahat kan..huhuh..tapi bby bahagia b..hihiihh....
-B.....b ngat x ptg 2...ermm time bby kerja kat satay zul 2..bby cakap bby rindu b...ermm tetibe ptg 2 ..b muncul..hihhih..gembiranya b...huhuhuhuh.....
-B ngat x malam valentine 2???b cakap b x dapat alik..pastu time bby ngah mara2 trun bawah sebab nak ambil air tetibe B muncul pan bby....heeeeeee~~~bby gembira ngat b....huhuhuh..b nakal ea...huhuh
-B ngat x??b selalu sabar kan layan kerenah bby..huhuhuhh..b sabar ngn apa yang bby nak....mana bby nak g..huhuhuh...
-B....b ngat x time tiap2 malam kiter dating...b ske citer macam2...bby ske dengar citer b..huhuhuh
-B ......b penah pgg yassin kan yang b x penah nak tggalkan bby..tapi napa b tbggalkan bby gak??huhuh
-B...b ngat x ??malam 2 kat padang kemunting?b ajar bby bawak kete.....eeeee sweeetnye b..huhuhu
-B..bby nak mintak maaf sebb tipoo b...ari 2 time exam bby cakap ph bby ilang..tapi sebenarnye kawan bby yang sorokkan..huhuh..B belikan bby 1 phone samsung...walaupon pH 2 x mahal...tapi bby hargai b...
-B...b ngat x???kiter saloo kan makan kat sumira..hihiihh..
-B....fawret b teh o ngn daging masak merah kan..huuhuhuh
-B...Dlu kan b saloo anta bby g terminal ble bby nak alik KL..b ngat ag x??penah ritu..B nangis sebb bby nak alik KL...uhuhuhuh
-B...b ske nngis...bby x boleh tgok b nngis..nnty bby nngis sekali..b tahu kan...
-B...b ngat ag x??bby sakit perut..pastu b belikan ubat ngn minyak panass..bby sayang b...
-B..law pon bby xske teman b lepak ngn dak2 audio b...xmakne bby x sayang b..bby sayang b sngat...cuma bby penat lahh nak tggu b berjam2 lepak...
-B...b nie kuat jelez kan..hihihih....
-B...by ske tgok b ble b senyum....b nmpak maniss sangat b..huhuuhuh...
-B....b ngat x?bby ske tarik idung b time jerawat tumbuh kat idung b...huhuuhh
.............dlu insan nie lah yang penah bahaagiakan aku..kini..... :(