Thursday, February 17, 2011

aku tension...

ermmm payah kan couple jauh....org cakap couple jauh ni susah hubungan nak kekal...aduh....ntah arr...skng nih yang ada kat dalam hati aku kepercayaan je kat die...ermm dlu die selalu je ada ngn aku..dekat ngn aku.....ermm betul org cakap...dalam percintaan kene ada pengorbanaan......pengorbanan perlu ada dalam percintaan...aku korbankan masa n sem last aku tok die......biarkan die g jauh dari aku...berkorbn demi masa depan die.....hati aku mmg x merelakan die g jejauh nak belalajar...tapi..sapa lah aku....awek die je kot...bukan BINI die..an.....ermm..sian kat die....tiap2 minggu kene balik....semata demi aku...ermm ntah apa ntah yang aku tension xtaw napa.....:(..ermm ntah arr....malas arr nak type2 ag...huh
xda mood
xda mood
xda mood
xda mood
xda mood
!!!!!!!!!!!!


CINTA  ITU BOSAN.........!!

Tuesday, February 15, 2011

promise you my heart♥
♥I promise you my life♥
♥I promise we'll never be apart♥
♥I promise not to hurt you♥
♥I promise to never make you cry♥
♥I promise to always trust you♥
♥I promise not to lie♥
♥I promise you forever♥
♥I promise you tonight♥
♥I promise you my respect♥
♥I promise to do things right♥
♥I promise to always be there♥
♥I promise until the end♥
♥I promise to always love you♥
♥I promise to be your best friend♥
♥I promise you my love♥
♥I promise you my life♥
♥I promise this forever♥
♥I promise our friendship is my life♥
♥your the PEANUT to my BUTTER ,♥
♥your the STAR to my BURST,♥
♥your the M to my M,♥
♥your the POP to my TART,♥
♥your the MILKY to my WAY,♥
♥your the FRUIT to my LOOP,♥
♥your the MILK to my DUDS,♥
♥your the LUCKY to my CHARMS,♥
♥your the ICE to my CREAM,♥
but mostly....
♥your the BEST to my FRIEND♥

ni kawan aku..aku knl die dari darjah
4....die ni law cakap mmg xkan benti..
hehehhehehhe....(syiera)

linda ni pon kawan aku sejak dari aku
darjah 3..huhuh..die ni
ske ngat fashion.....ermm
dari dlu sampai skng...
single sokmo minah ni..hehheh

ni aiyen...huhuh(ain)
ermm aku kawan ngn die sejak form 3..
hehhehe..die ni pendiam ket..law 
jumper geng baru bnyak cakap..
die ni jenis setia pada yang 1..huhuh


ni mia...kawan  aku sejak 
darjah 4..huhuhuh.die ni 
bnyak cakap tau.hehheheh...
die ske kucing..huhuh

ni fira...aku knl die sejak aku masuk IKIP..hehhe
die ni pendiam aw..hehhe.ble ble ada geng kecek 
ganu..emmm.....kecoh plak..hehheh

ni angah(lai)die ni ag manyak cakap...
hahahhaha..cakap benti2...
hahha
...pangai cam budak2..
huhuhuh
cute ngat aw,..
huuh

ni iqa..aku knl die sejak aku share bilik
ostel ngn die..ngat ag bilik 408..hehehhe
ermm sejak 2 arr aku knl die..hehheh
die ni ske wat lawak....
huhuhuhuh

MISS N LURVE Y'ALL

zodiaQQ..

CANCER 
Great Kisser. Very high sex appeal.
Great in bed. Most horny.

PISCES 
Caring. Smart. Center of attention. Too Sexy, DAMNIT. Very high sex appeal. Has the last word. Extremely weird but ina good way

LIBRA 
Very gentle. Nice. Love is one of a kind. Silly andfun! Have own unique sexiness. Most caring person you will evermeet!
AMAZING in Bed.!!!!!

CAPRICORN 
Sassy. Intelligent. Sexy. Predict future.
Irrestible, awesome kisser. Great talker.
Always gets what he or she wants. BY FAR the BEST in BED. EVERYPERFORMANCE!!!!

AQUAR­­IUS
Trustworthy. Sexy. Rare to find. Loves being in longrelationships. Extremly energetic.
Amazing in bed, the BEST lovers.

ARIES 
Outgoing. Spontanious. No one to fvck with. Have own uniquesexiness. Unpredictable. Erotic.
Funny. Addictive. Take you on trips to the moon inbed.
TAURUS 
Aggressive. freak in bed. rare to find. loves beingin long relationships. Likes to give a good fight for what theywant.
Extremly outgoing. Outstanding kisser. sexual as****.

LEO 
Great talker. Always the life of the party. Sexy.Horny all the time. Attractive physically or mentally (sumtimesboth) Can be Laid back or Wild. Knows how to have fun. Is reallygood at fvcking . Great kisser.

VIRGO 
Dominant in relationships.Sexy.A­­lwaysHorny.Freak in bed. Always wants the lastword.Loud.Caring.Sma­­rt.Loves being in long relationships.Addictive . Passionate.

SCORPIO 
sexy. Talkative. Energetic. Predict future. Mosterotic.Freak in bed.Good kisser. not one to mess with. always getwhat they want.

SAGITTARIUS 
Spontanious. Horny.High sex appeal.
Rare to find. Good when found.
Loves being in long relationships.

GEMINI­­­
Nice. Love is one of a kind. Great listeners VeryGood in bed. Lover not a Fighter But Still Punch Your Lights Out.Trustworth

ibu....

bila seronok, aku cari. ...pasanganku
Bila sedih, aku cari....Mak
Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....Mak
Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....Emakku
Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....Mak
Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"
Selalu.. aku ingat pasanganku
Selalu.. Mak ingat kat aku
Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon Mak
Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk Emak
Renungkan:
"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja...
bolehkah kau kirim wang untuk Mak?
Mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".
Berderai air mata jika kita mendengarnya........
Tapi kalau Mak sudah tiada..........
MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....
Dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......

Jangan Terlalu Mencari Kesempurnaan



Jika kamu memancing ikan....
Setelah ikan itu terlekat di mata kail,
hendaklah kamu mengambil ikan itu....

Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia
semula ke dalam air begitu saja....
Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisanya
ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.

Begitulah juga ........

Setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN
kepada seseorang...
Setelah ia mulai MENYAYANGIMU hendaklah kamu MENJAGA hatinya....
Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja....

Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu
dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatmu. ...

Jika kamu menadah air biarlah berpada,
jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh....
cukuplah sekadar KEPERLUANmu. ..
Apabila sekali ia retak.... tentu sukar untuk kamu menampalnya semula.... Akhirnya ia dibuang....

Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi....
Begitu juga jika kamu memiliki seseorang,
TERIMALAH seadanya....
Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu ISTIMEWA....

Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya. ...
akhirnya kamu KECEWA dan meninggalkannya.

Sedangkan jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya....

al-fatihah buat izzat alfian

assalammualaikum...........hari ni aku sedih sangat..kawan sekolah aku telah kembali ke rahmatullah pada ahad 13hb feb 2011..die meninggal akibat kemalangan jalan raya........mule2 die koma...then malam 2 gak die menghembuskan nafasnya yang terakhir..ejat aku sempat jumper ko taun pass..bulan 12 taun 2010....weh....aku pon sempat gak im ngn ko kat FB..huhuhuh...ko cakap aku dah besar kan..ko pon samerr..ko dah besar kan....hehehehe.,.ko mesti cam dlu gak kan.....kuat nangis..kuat merajuk.ko dlu dak bijak mate.....time exam aku ske dok sebelah ko...sebab ko ni jenis x kedekot jawapan..huhuuuu...hehehhehe.....ejat..aku ngat ag......aku ngn sab padam lukisan ko.......huhuhuh..pastu ko nangis..aku  ngn sab x nak ngaku...uhuhuhuhuhh..ko ngat ag x???kite main kejar2..sbb ko nakal sangat..ko amik pensil box aku....huhuhuhuh....ko ngn helmi kan..ko ngat kan.....hmmm...skng aku nak mintak maaf sbb padam lukisan ko...ngn ejek2 nama bapak ko......aku mintak maaf taw....aku skng dah besar..aku x cam dlu.....kecik2 ag...hehehehehe....ermm...tingat kenangan dlu...izat...aku doakan kau ditempatkan di dalam kalanggan orang2 yang beriman....sebab ko baik sangat.....izat ko taw x..terkejut aku time ko im aku ko cakap ko da kawin....upenye ko tipoo aku ea..hehehehhehe....ermmm time aku dgar ko dah xda.....sedih aku...aku cam x cayer je taw......al-fatihah...
AL-FATIHAH

surprise.....

malam tadi 14hb feb 2011.....aku punyerr lah hot gilerr ngn ezamin...dari petang ag..ermm aku isau die....tau x..t org risaukkan die.....ermm aku msg die,die x balas...aku call die suh msg..mana arr aku x curiga...aku call bnyak kali die x nak angkat then aku punyerr arr sakitr  ati ngn die.....yaallah sakit ngat hati ni tuhan je taw..aku da berserah da...tetibe tergerak aty aku nak g trun bawah nak isi air..aku mintak lai teman aku g isi air kat bawah....ahahhaha..then aku punyerr ar cakap sekuat alam......tetibe die muncul pann aku....huhuh.....konon nak wat surprise arr..x jadi...hahahha...uwekkKK..;P...
pelaaaaaa..
pape pon aku happy malam tadi........miss u b...

Saturday, February 12, 2011

fun fair

tadi aku g fun fair ngn ezamin..hahah...sonok ngat2 aw..huhuhuhuh..ermm mule2 aku xnak naik bende pusing2 2..hahhahaa...ermm belom naik kaki aku da mggigil...ahhaha...ermm last2 aku naik arr.....sian lak die aku x temen die...hahha..teringin arrrr..huh...ermm..naik 2..mule2 slow giler..lama2..laju nak mmpusss..pening pala aku....pusing2...huh...tapi best ngat....aku gembira ngn die..huhuhuh

Thursday, February 10, 2011


 Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!

ermm betoL ke???????



Sunday, February 6, 2011

die yang aku cinta...

ermm napa ea ble nak masuk tempoh setahun kapel je macam2 dugaan aku dapat.....
.ermm aku da mule x dapat tahan rasa sabar aku ..
.asyik nak mara die je.....
sian die.....
aku hentak2 barang x tentu pasal....
.ntah arr...
kekadang aku rasa bosan ngat ngn die......
aku busan....
tapi aku da janji aku nak setia ngn die hinnga ke jinjang pelamin,....
aku syg die sngat......
tapi napa laaa aku nye pangai ni...
.yaallah ya tuhan ku kau maha mengetahui,kekalkan lah hubungan kami hinnga ke akhir hayat...
.syg die sangat2,,
,love u syg...