Wednesday, September 28, 2011

photoshoot :)

hahhahahaah...semlam kira2 jam 6 petang aku,lai,iqa n fira g esplanet tanjung api tok tangkap gambor suasana petang....hasilnyeeee perggghhhh terbaikk lah..sangat cantik dan sangat puas aty lah..huhuhuhuh...ermm best sangat tangkap gambor...huhuh...macam2 skill aku wat...dari berdiri,bersila lak..hahhahaha..dari bersila menonggeng lak....dari menonggeng terbaring lak..hahha...mmg best lah tangkap gambar nie..hahhaha..suasana yang cantik,....YAALLAH sungguh indah ciptaan kau....sungguh sempurna tiada cacat dan cela....cantik sungguh....secantik-cantik alam yang DIA cipta.....aku sempat melihat juga beberapa photographer tangkap gambar-gambar kat sana...pastu sempat lak aku tanyer sorang ancle nie...apa beza landscape ngn seascape....hahha....uncle 2 cakap samerr je...huhuh..pe la aku ne..nmpak sangat aku x blaja......'bukan aku x blaja,,aku nak tahu je lahhh..'hahahhahaha....ermm aku tangkap 2 suasana berbeza...kat teluk intan....then kat kuantan..hahahha..jauhh kan..huhuhuhuh...ermmnie lah hasil yang aku bangga kan sangat tu...huhuhuh  :)


majlis raya IKIP

wahh..meriahh sangat majlis raya ikip sem nie....dengar citerr IKIP habiskan RM100 ribu untuk majlis ini..banyak makanan yang dihidangkan sedap2 belaka sumerr....ader nasi impit,lemang,sate,ABC,cendol,kuih muih,kek-kek dan macam2 lagi..memang terbaik lahh IKIP..huhuh..meriahh sangat ngn kawan2 aku yang gilerrr2 ag.hahha..memang best sangat2...hahhaha....ermm hari nie suasana best sangat2...sumerr kai baju raya..ader gak yang x kai baju raya..tapi suasanan 2 still nmpak gakk...comeyyyy sangat2..huhuh..sem nie insyaALLAH sem akhir aku.....huuhuhuh.....mmg 5 bintang lah tok IKIP..hihihih....

crazycrazycrazy

YAALLAH.......biler lah aku nak habis blaja kat sini....YAALLAH betapa besarnye dugaan yang kau berikan kat aku!!!Kekadang aku x paham tentang perasaan aku...Aku benci kau! sbb kau...sebab janji-janji kau aku menderita kat sini....Ezamin....aku ngat ag janji-janji kau...
1)kau cakap kau nak berubah....kau xnak jadi cam dlu
2)kau cakap kau sayang aku sepenuh aty kau
3)kau cakap kau cintakan aku
4)kau cakap aku nie nyawa kau
apa nie sumerr nie ....tahu x..tadi kan....aku g taman gelora.....aku ternampak bayangan kau lambai-lambai aku dari kedai yang kau kerja...YAALLAH sampai aku tersenyum sendiri lihat detik bahagia 2..
EZAMIN......dulu aku sentiasa menunggu dan menunggu kau...aku menunggu kau macam org gila...ibarat menunggu buah yang xkan ggur dari pokok..ibarat mengharapkan impian menjadi kenyataan...ibarat mengharapkan sesuatu yang x mungkin untuk aku miliki.......ermmm.....huh..Ezamin....dlu setiap hari khamis je...aku selalu happy..sebab kau akan alik dari temerloh....huh...ezamin......kau seorng lelaki yang mudah menangis....kau mudah terasa hati...kau menangis bila aku mara kau...kau lembut sangat dari segi luaran..mungkin ini lakonan kau kat aku....hakikatnya.....kau seorng yang panas baran..kau lelaki dayus sebab sanggup nak pukul aku...apa 2......kau ibarat bersembunyi di sebalik topeng...huh...

Saturday, September 24, 2011

cinta aku yang x kesampaian~~


Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri
Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi
Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri
Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Beribu sesalanku…

sia-sia sangat kan aku~~habiskan masa aku sem 3-sem 5...   (*.<)



sumpah aku rindoooo kau~~

................aku rindoo die....................
wehhhhh..napa lah sy x leh lupa awak....kenapa ea..tadi saya g TC ngn kawan2...tetibe tingat kat awak...tingat time sy nak tolak awak dalam pantai,time awak dukung sy,time sambut besday awak,awak ingat x dulu ite lagi kenangan kiter nie...skng nie sakit sngat hati saya tgok status awak sumerr sal die...sumer sal gf baru awak..saya sedih ngat awak...sedih...saya cuba untuk bencikan diri awak..makin saya benci kat awak makin sakit wak aty saya...hmmm..ntah lahh...sakit awak..awak ase awak ingat x kenangan kiter???mengkin x kot..awak xkan ingat sumerr nie sebab awak dah nampak die kat depan mata awak..kan..hanya die...hanya die...awk.....senang kan cinta awak g kat pompan lain..padahal saya kat sini giler sebab awak....awak tahu x...ader sorang laki nie..die mintak kapel ngn saya.....hati saya kuat menolakk die....sbb nye....satu,saya xnak kapel ngn die sbb saya nak lupakan awak,sbb kedua,saya nye otak still tingat awak,tingat kenangan kiter....ermm ntah lah..saya ase x sggup nak duakan awak...ermmm tadi ader status..."jangan bodohkan diri sebab laki" ermm..pe awak saya....ermm saya bodoh kan sbb still tingat kat awak...awak tahu x...hati saya lau bleh xnak saya tingat kat awak....saya xnak aty saya sakit ag..tapi perasaan ,kenangan wat saya tingat kat awak...hati saya cukup benci kat awak..benci awakkkkkk sangat...huhuh..
kenangan yang x akan kembali!!


Thursday, September 22, 2011

kali terakhir~~~

Ehemmm!!!!hari nie bosan lah....selalunya hari nie aku tgah tunggu die (NURYUS EZAMIN) balik dari temerloh..selalunya malam ni kiteorg akan keluar...g jejalan kuantan..huhuh seronokknya...tapi 2 dlu lahhh...skng dah x ag..hahha..skng nie aku SINGLE.....ermm bagi aku CINTA laki nie sumerr palsu..yelah...dorang nie pandaii berjanji je...berjanji macam2 n x reti nak tunaikan....90% lelaki semuanya mudah curang dalam bercinta...10% jeee yang setia n bleh cayerr..bla lah aku nak dapat dalam 10% tu..hee~~~kalau lah aku dapat undurkan alik masa...aku nak undurkan masa aku xnak kenal ngn lelaki bernama NURYUS EZAMIN....die tu dah buatkan aty aku patah n aku x percaya kat laki   :)
tempat yang dalam gambar nie....tiap2 ary aku lalu...isnin-khamis aku lalu tok g kelas..huhuh..sedih x sedih law lalu tempat yang bnyak kenangan aku ngn die....Ohhhh Kuantan....ermm nie tempat last aku jumper ngn die....ermm pagi tu dalam pukul 9 pagi...aku nekad gak g umah die sbb aderr pompan nie cakap yang die couple ngn ex Bf aku....ermm aku nekad gak..aku pinjam motor fira..aku g umah die...pastu aku suhh die jelaskan kat aku...aperr sumer nie..die x dapat jelaskan sumerr..sedihh..ermm yang keluar dari mulut die "die sayang aku"tapiii apa bukti...apa buktinya...xda bukti an..an..ermm..ntah lahhh..aku mintak die keluarkan sumerr hp die..aku x sgke...die upenye guna 2 telefon.....die ada sim kad maxis..aku bodoh aku x tahu yang die kai 2 sim kad...napa lah aku caya die sangat2....aku bodoh kan...aku amik 2,2 simkad 2 aku stat motor aku g...pas tu die kejar aku semata nak amik sim kad 2..yaALLAH sakitnya hati aku.....die sanggup nak pukul kau sebab sim kad..aku xtahu apa isi kandungan dalam simkad 2..upenye.....huh..aku sedih ngat...
die sggup nak pukul aku kot...pakai helmet...aku ary 2 aku dah macam org bodoh...aku melutut,aku merayu,aku menangis......bodoh kan aku..bodoh sangat2..hahhaha...tapi 2 dlu...bodoh kan..nie pengajaran wat diri aku.....sampai skng aku terasa sangat2
huhuh....

Tuesday, September 20, 2011

sumernye berubah bila kau berubah~~

awak..malam nie saya stress sangat...saya teringat awak..saya jelez taw x awak....saya jelez ngn org lain yang wat relation kat fb..dorng kekal..tapi saya ngn awak???  :(  awak...ramai tanyer taw sal hubungan kiter...ramai tanyer "awak...betul ke awak dah putus ngn nuryus ezamin"napa dorng tnyerr??pelik ke bla saya putus ngn awak???huhuh
saya............
TIME AKU STILL KAPEL NGN DIE!!TIME AKU PUTUS NGN DIE!!
DIE ADD AKU ALIK!!!

terus dan terus begini

sebulan setengah dah awok tinggalkan saya..tapi sikit pon saya x pernah lupakan awak..awak tahu x..kekadang saya benci kat awak......ntah lah awak..tiap kali saya lalu ket seven eleven kubang buaya kat kedai burger 2 saya mesti teringatkan awak....teringat kenangan-kenangan kita...awak...napa susah untuk saya lupakan kenangan-kenangan yang awak beri kat saya 2??susah sangat..malam 2....kat teluk cempedak..saya dah buang gambar awak yang ada dalam domppet saya...saya buang kat laut supaya kenangan awak ngn saya pergi jauh2..tapi kenangan 2 x pernah pergi...sentiasa menganggu idup saya wak..kenapa wak...mungkin sebab saya terlalu cintakan awak sepenuh hati saya....awak..saya nak awak tahu..saya benci awak...tapi sbb kenangan nie saya mula teringat kat awak..sume tempat kat kuantan nie mengingatkan saya pada awak...lepas saya habis belajar nie..saya dah xnak datang kuantan dah...saya x nak hati saya sakit...saya sakit awak...ermm..awak...law awak nak tahu....saya bahagia tanpa awak...tapi saya hilang tempat bergantung..sebelom nie hanya awak tempat saya bergantung...tempat saya luahkan segalanya..sekarang...saya dah xda kawan nak saya luahkan citer sedih saya..saya dah xda kawan nak dengar citer mengarut saya..saya dah xda kawan nak layan kerenah saya yang suka merempan nie...hanya awak je tahan ngn kerenah saya....:(    awak....saya x harap pon hubungan kita kembali cm dlu...tapi saya nak awak hargai saya....:(

Friday, September 9, 2011

tetibe.....

tetibe je aku tingat kat die....aku tingat time die dukung aku kat Teluk Cempedak malam 2..huhuh..ermm malam 2 an malam valentine...die cakap die x alik.aku punyerr lah sakit aty...bla aku turun bawah je...nak amik air malam 2 ngn lai....pastu die muncul pan aku..YAALLAH bahagia nya aku x terkira..malam 2....aku bahagia ngn die...kiteorg g TC..malam 2 die bawak kawan die... :(
wehh akulah manusia paling bahagia time 2..huhu...ermm g TC jejalan amik angin sumerrr..huhuhu...ermm pastu nak alik 2 die gendong aku kat belakang die......hahhaha..die snggup angkat aku laupun berat....pas die jatuh pon die teruskan angkat aku..hahhahahhah....ermmm....thnks bg aku kenangan yang manis nie..tapi kini x ag..kau da xda di sisi aku........

Thursday, September 8, 2011

harini...090911 genap 1tahun 3bulan aku ngn die~~

harini kan genap aku ngn die..2 pon law kiteorg kekal lah...ermm ntah lah....2,3 ari ni aku asyik nmpak die je..dah sebulan die tinggalkan aku tok pompan lain...tapi aku bodoh kan..still tggu die..still nngis sal die ble tingat kat die..tadi aku lalu kat tempat kiteorg 1st datingtempat kiteorg dating kat bawah pokok besar kat kerusi..huhuhu..ermm aku lalu kat tempat die teman aku beli burger ary2...ermm aku lalu kat tempat die tggu aku time 1st jumper,aku lalu pan umah die....aku lalu semua tempat yang mengingatkan aku sal die...napa susah ngat aku nak  luper die...napa susah ngat...ermm.mungkin kenangan-kenangan yang bertimbun nie kot...ermm asal aku nmpak kete kancil putih je....mesti aku ingat die..napa lah aku nie..padahal die dah xnak aku..napa aku still terhegeh2 kat die..kenapa...luperkan die !!!kau mulakan idopp baru...aku tryyy..try tok luperr die...tapi napa lah susah ngat..napa lah susah ngat aku nak luperr die..ea..huhuh....ermm..