Saturday, January 29, 2011

mewarnakan kuku tanpa mengunakan pewarna kuku....

salam...hye.....korang nak try x 1 bende ni...aku nak share kat korang sumer....huhuhuhh...korang pebah x dgar warna kuku tanpa menggunakan pewarna kuku....law korang guna ni leh bawak solat taw...hehhehe...law korang kai pewarna kuku yang kat kedai 2 korang xleh bawak solat....sebab korang kene bersihkan dulu....huhuh..panjng toi aku cite ni.......ermm meh aku ajor kan korang cara nya...
step 1 :korang sediakan bahan2 nya...bahannya adalah sabun mandi,sirap(bg yang mahu kukunya berwarna merah) dan kapur...
step 2: korang ambil sabun mandi 2 korang kikis ket kai pisau...then letak lam cawan..
step 3:korang campurkan sirap n kapur..korang kacau hingga sebati..hahhahahha..sebati la sangat..huhuhuhuhuhuh..
step 4:then korang pakai kat kuku...try arr babe..cantik taw..hehhehehehe

1 comment: